Slide
Slide

София. Новото гастрономическо бижу на София – ресторант ADOR представя специален брънч за столичната публика. Кулинарното шоу e тази неделя, 12 март 2023 г.  между 12:30 и 16:00 ч., и ще се проведе в луксозната атмосфера на емблематичния площад „Народно събрание“.

Така гостите на хитовото заведение ще станат част от едно незабравимо изживяване за духа и сетивата с ексклузивната селекция на ресторант ADOR, която включва уникални морски деликатеси, подбрани италиански и български ястия, карвинг на живо със специално селектирани меса, а-ла-карт зона на главния готвач и незабравима музикална програма на живо. А за любителите на лукса, които искат да се поглезят, този уикенд идва и с допълнителна екстра – лимитиран пакет с хайвер и отбрана селекция от френско шампанско.

Специален комплимент по повод неделното събитие e пенливото вино Vineyards Selection, произведенo по класическата технология на шампанското от най-висок клас. To се прави от 100% Шардоне (Blanc de Blanc) от селектиран микрорайон и ексклузивно се предлага във винената листа на ресторанта.

Неделният брънч в ресторант ADOR този уикенд е първият от поредицата кулинарни изненади и задължителна спирка в края на седмицата за всеки ценител на класата и приятната атмосфера, където петзвезден екип от професионалисти ще се погрижи за  неповторимото изживяване на гостите.

Сподели публикацията