Slide
Slide
София. Международното Висше Бизнес училище – член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, участва в международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“, което се проведе в Интер Експо Център в София.
Посетителите имаха възможност на място да получат информация за бакалавърските и магистърските програми на МВБУ от Цветина Иванова от BUBSPA на националния щанд на Република България. Тя е сред първите магистри, които са завършили програмата „Ризорт и СПА мениджмънт“ и в момента е главен секретар на BUBSPA.
„Партньорството между Български съюз по балнеология и СПА туризъм и Международно Висше Бизнес Училище е необходимият здрав мост между туризма, бизнеса и образованието, което ни дава възможност съвместно да създаваме дългосрочни политики и стандарти в Медикъл/СПА и СПА сектора.
Съвместната ни работа е ключова за преодоляване на кадровия дефицит в туризма, като пример за това е магистърската програма на Международното висше бизнес училище „Ризорт и СПА мениджмънт“, създадена с подкрепата на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, която подготвя висококвалифицирани специалисти за мениджърски позиции в областта на управлението на курорти и СПА центрове“, сподели Цветина Иванова.
Сподели публикацията