Slide
Slide

София. И тази година в рамките на Международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо” 2023, която се провежда в Интер Експо Център в София,  денталните клиники с марка “Дентапрайм” – Варна отново връчиха своята награда  „Най-красива усмивка в туризма”.

За 15-та поредна година Дентапрайм – Варна подкрепят каузата на най-престижното международно изложение в българския туризъм със своята награда „Най-красива усмивка в туризма”, която е част от една дългогодишна успешна инициатива. Идеята зад основаването на тази награда е да привлече внимание към важността на здравата и красива усмивка във всички сфери на живота, вкл. и в една от най-мощните световни индустрии като туризма.

В първата вечер на Международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо” 2023 на 15 февруари, в зала Витоша на Интер Експо Център в рамките на WELCOME DRINK за гостите и участниците в изложението, официално беше връчена 15-та поредна награда на денталните клиники с марка “Дентапрайм” – Варна. За да връчи лично приза и ваучера на най-красивата усмивка на Ваканция тази година, от морската столица пристигна Весела Георгиева, PR на “Дентапрайм”. Под аплодисментите и поздравленията от многобройните български и чуждестранни представители на туризма, тя награди  „Най-красивата усмивка в туризма” на борсата за 2023 г. – Кристина Кънчева, експерт в „Царевград Търнов“ – Велико Търново.

Сподели публикацията