Slide
Slide

Албена. Ранните записвания за ваканция в Албена приключват само след броени часове. Курортът предлага отстъпки до 20% и богато разнообразие от хотели, които са непосредствено до една от най-хубавите плажни ивици в Европа.

Ранните записвания тази година са до 28 февруари. В Албена ще получите избор от над 30 места за настаняване, разнообразие от пакети, широк, чист и достъпен златист плаж, лековита минерална вода, натурална българска и интернационална кулинария, възможности за спорт и рекреация, един от най-атрактивните аквапаркове в Европа, и не на последно място – пословично гостоприемство.

Курортът “Албена” представи в Лондон възможностите си за тенис ваканция

Отстъпката е валидна при резервации от минимален престой от 5 (пет) нощувки; 50% от стойността на резервацията се предплащат като депозит в срок до 30 дни след потвърждаване на резервацията. Остатъкът от 50% от стойността на резервацията се заплащат до 30 дни от датата на настаняване в хотела или до 1 май в зависимост от избора на хотел.

8-ми март в курорта “Албена”: 5-звезден комфорт и СПА изкушения

В същото време от „Албена“ обявиха и още няколко интересни предложения, които позволяват на гостите да посрещнат в курорта празници като 3 март, 8 март, Великден в Албена и пролет в любимия курорт за много български и чужди туристи.

Сподели публикацията