Мате Хофман - регионален мениджър на Qatar Airways и Светлана Узунова, мениджър на авиокомпанията в България/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Qatar Airways организира ексклузивен коктейл за лоялните си партньори в България. Изисканото събитие се проведе тази вечер в столичния The Residence Exclusive Club. Гостите бяха посрещнати от регионалния мениджър на авиокомпанията Мате Хофман и от главния изпълнителен директор на летище София Хесус Кабайеро.

Сред официалните гости на събитието беше Н.Пр. Фахад Ибрахим Ал-Мушаири – посланик на Държавата Катар в София. Наздравица за успешната авиокомпания в луксозния клуб вдигнаха партньори и най-лоялните клиенти, които са притежатели на платинени и златни карти по програмата Privilege Club.

„От 2011 г. насам полетите между България и Катар свързват пътниците до повече от 160 дестинации по света, това става чрез летището в Доха – най-доброто летище в Близкия Изток. София беше една от първите дестинации, която ние възобновихме след пандемията, през 2021 г., с 4 полета седмично. С това ние показахме колко важен е българският пазар за нас, а сега сме развълнувани да споделим, че между София и Доха има ежедневен полет.

Най-добрата авиокомпания в света – Qatar Airways, отвори нов бизнес салон на летището в Доха

Мате Хофман благодари на лоялните си партньори, с които заедно градят успехите на Qatar Airways

Qatar Airways е световнопризната авиокомпания, която е носител на множество престижни отличия за висококачествено обслужване. По-рано тази година авиокомпанията бе наградена от Skytrax World Airline за най-добрата бизнес класа в света за рекорден десети път. В същото време мрежата ни нарасна на повече от 160 дестинации, отваряйки нови маршрути и възобновявайки полети до ключови пазари в Европа, Африка, Азия, Тихия океан и до Близкия Изток.
Днес нашата програма за лоялност предлага по-големи привилегии. Развълнуван съм да обявя, че членовете на лоялната ни програма са нараснали с 50% спрямо м.г.“, каза Мате Хофман.

Катар – арабско великолепие и елитна ексклузивност

Хесус Кабайеро обяви плановете за изграждането на третия терминал на летището в София през следващите години и потвърди, че партньорството между столичното летище и авиокомпанията е не само важно, но и имиджово за двете страни.

Хесус Кабайеро

„Летище София е една от вратите към България, а Доха позволява на нашите пътници да пътуват комфортно до много и още по-далечни дестинации“, каза Кабайеро.

На събитието присъстваха регионалните мениджъри на авиокомпанията от отделите „Продажби“ и „Маркетинг“ – Анджело Бартолини и  Алесандро Мисери, както и ръководители на отдели от летище София. Присъстваха още мениджъри на компании, корпоративни клиенти на Qatar Airways, представители на Министерството на туризма и медии.

Гостите получиха специални подаръци от авиокомпанията, която години наред е еталон в авиоиндустрията
Сподели публикацията