Slide
Slide

София. Кабо Верде е едно от най-търсените екзотични предложения от листата на Абакс този сезон, а туроператорът е и с единствения потвърден директен чартърен полет, с дата 18 ноември 2023 г.

Кабо Верде е островна държава, намираща се в Атлантически океан на запад от бреговете на Африка. Тук може да избягате от настъпващата зима, като се гмурнете в кристалночистите води на острова. Далеч от тълпите от туристи, Кабо Верде може да Ви предложи едно неповторимо преживяване на достъпни цени, с вечно лято, безкрайни плажове и приветливи усмивки.

От туроператора споделят, че по-голяма част от туристите са заложили на луксозни и изискани хотели от престижните вериги Melia и RIU, като в момента свободни места остават само в хотели MELIA DUNAS 5* и HALOS CASA RESORT 4*. Пакетните цени започват от 2713 лева, като включват както безкомпромисна All Inclusive концепция, така и двупосочен самолетен билет с чартърен полет от София, трансфери, медицинска застраховка и представител на туроператора с български език.

Но освен дестинация за почивка, Кабо Верде предлага и възможност за допълнителни екскурзии, сред които са полудневна обиколка на острова, полудневно плаване с катамаран, quad тур – за любителите на адреналина и Салинас Релакс – СПА във вулкан – за любителите на релакса и спокойствието.

Ако и Вие искате да се насладите на тази ослепителна дестинация, с пясъчни дюни, вулкани, практикувайки водни спортове, сърф, гмуркане или просто почивка на плажа, то все още имате малко време да се възползвате от  това изключително предложение!

Запознайте се с предложението на АБАКС за екзотична почивка в Кабо Верде – ОФЕРТА

Сподели публикацията