Петият сезон на “All Inclusive” ще отведе зрителите в с. Баня
Петият сезон на “All Inclusive” ще отведе зрителите в с. Баня
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Дългоочакваният пети сезон на хитовата семейна комедия „All Inclusive” ще направи своя дебют на 30 септември в ефира на NOVA, съобщиха от медията. Любимите герои отново ще заредят зрителите с много настроение и ще ги отведат на ваканция в китното село Баня, сгушено между три красиви планини – Рила, Пирин и Родопите. Сцена на снимките е бил и Гранд хотел Терме, научи Bgtourism.bg.

В сезона на истината семействата ще разбулят важни тайни, останали дълбоко скрити досега. Този път почивката им ще бъде непланирана и ще ги изненада с неочаквани събития, които ще преобърнат изцяло живота им. Ще има щури съревнования, весели и трогателни моменти, но и съвсем неочаквана нова любов.

Стари приятели и опоненти от миналото ще се появят на хоризонта, разбърквайки до неузнаваемост плановете на Чобанови и Сиромашки. В търсене на истината, героите ще се сблъскат с множество комични препятствия, свързани с необратими промени. Какво ще открият за себе си, предстои да стане ясно от 30 септември, събота, от 20:00 ч. по NOVA.

Гранд Хотел Терме в Баня: Оживялата приказка на Пирин

Наред със забавните ситуации, в които попадат семействата, поредицата ще се фокусира върху темите за доверието, връзката между поколенията и радостта от живота, която може да бъде открита в малките неща и най-вече в отношенията с близките.

В новите епизоди на комедийната поредица зрителите ще видят любимите актьори Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, София Маринкова, Явор Борисов, Петър Калчев, Йоанна Начева, Нели Монеджикова и Яна Огнянова. На линия ще бъде и детската, вече пораснала банда, с участието на Силвестър Велячки, Дебора Жечева и Виктор Попов. Към основния каст на “All Inclusive” 5 се присъединяват Стефан Иванов, Лили Сучева и Мартин Методиев.

Продуцент на “All Inclusive” е Краси Ванков („Hidalgo Productions“), режисьори са Боя Харизанова и Атанас Бончев-Наката. Сценарият е дело на Иван Ангелов, Боя Харизанова и Здрава Каменова. Оператори са Борис Луканов и Георги Гвоздев, а музиката към сериала е създадена от композитора Марио Балтаджиев.

Гледайте петия сезон на семейното приключение „All Inclusive“ от 30 септември по NOVA!

Сподели публикацията