Slide
Slide
София. В онлайн пространството излизат едно след друго предложения за Нова година. От интересни по-интересни, но едно от тях се отличава и дава възможност да влезете в 2024 година със стил – на борда на Oceania Marina – малък и бутиков кораб за 1 260 човека.
Пътешествениците ще имат привилегията да се насладят на най-добрата храна по море, сервирана в различни ресторанти, всички включени в цената. Обиколката е около Южна Америка и предлага по-дълги престои на пристанищата, включително и с нощувка.пътуването започва на 18 декември 2023 г.
Маршрутът включва едни от най-интересните места на континента: Мачу Пикчу, Наска, ще плавате из Чилийските фиорди, като отидете до южната част на Южна Америка, преминавайки протока Дрейк и ще стигнете чак до Монтевидео и Буенос Айрес!
Предложението включва 24 нощувки на кораба, специализирани ресторанти,  резервации по промоция Simply More с включени: US$1,200 ваучер за брегови екскурзии, напитки като шампанско, вина и др. за обяд и вечеря, както и интернет.
Цените са от €4,689 на човек във вътрешна каюта и €5,889 на човек в каюта с балкон.

Свържете се с вашите туристически агенти, които заедно с експертите от CruiseGuru ще организират вашето мечтано пътуване.

Цялата програма може да се види тук!

Сподели публикацията