Круизната компания Holland America предлага пътешествие около Африка и приказен живот в морето за 73 дни
Круизната компания Holland America предлага пътешествие около Африка и приказен живот в морето за 73 дни
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Има пътешествия, които се случват веднъж в живота ви. Работили сте, спестили сте средства и искате да зарежете всичко, за да си подарите приказен живот.

Круизната компания Holland America предлага специална цена за The Grand Voyage Africa, пътешествие, което започва на 10 октомври 2023 г. от Форт Лодърдейл (САЩ) и ще продължи 73 дни. Маршрутът включва едни от най-красивите дестинации в Африка и емблематични забележителности – Мароко, Тунис, Египет, Суецки канал, Сейшели, Танзания, Мадагаскар, Мозамбик, Южна Африка, Намибия, Ангола, Гана, Кот д’Ивоар, Гамбия, Сенегал и Кабо Верде.

Част от програмата са и дестинации като Канарски острови, Мадейра, Йордания, Гърция, Кипър, както и Сан Хуан, Пуерто Рико. Цялата програма можете да видите ТУК – ден по ден!

Приказното пътешествие ще бъде на борда на средно голям, класически, премиум круизен кораб, а сумата за цялото пътуване е от 11 299 евро на човек за вътрешна каюта, до апартамент на стойност 20 899 евро на човек. Каютата с балкон излиза 15 999 евро на човек, а каюта с прозорец излиза на пътешествениците 12 399 евро на човек.

На цени от 150 евро на човек на ден, пътуването не е евтино, но ще се оцени от тези, които могат да си го позволят като време и сума.

Цената включва изхранване на борда, както и ексклузивно 5-звездно кулинарно изживяване със световно известни шеф-готвачи Rudi Sodamin, David Burke, Jonnie Boer, Mark Best, Jacques Torres, Elizabeth Falkner. На разположение на ценителите на хубавите напитки е и обширен избор от вина от различни краища на света.

Свържете се с вашите туристически агенти, които заедно с експертите от CruiseGuru ще организират вашето мечтано пътуване.

Цялата програма може да се види тук –

https://bit.ly/GrandAfrica

Сподели публикацията