Slide
Slide
Slide
Slide

София. На 9 септември започва авторската програма на туроператора „Онекс тур“ – „Круиз по стъпките на Фараоните“, съобщи за Bgtourism.bg Яна Тошева – маркетинг мениджър в компанията. Екскурзията включва разходка с круизен кораб от Луксор до Асуан с 3/4 нощувки, вътрешен полет и настаняване в хотели в Кайро и Хургада. Един от тях е любимият на много български туристи хотел Bellagio Luxury Resort 5* на база All Inclusive. Чартърните полети ще се извършат с BH Air.

Програмата дава възможност на пътешествениците да посетят през септември, октомври и ноември емблематичните Пирамиди, Националния музей, храма на Изида, Незавършеният обелиск и Високата стена в Асуан, храмовете в Ком Омбо и Едфу, Долината на царете и храма на Хатшепсут, храмовете в Луксор и Карнак, както и още много туристически атракции. Срещу допълнително заплащане туристите могат да влязат в гробницата на Тутанкамон, Хеопсовата пирамида и др.

„Българските туристи могат да открият величието на Египет с нашия незабравим круиз по река Нил, да пътешестват във времето сред древни пирамиди, тайнствени храмове и обсипани с легенди брегове, докато се наслаждават на комфорт и изискано обслужване на борда на нашия кораб. Препоръчвам на хората, които искат да посетят Египет, да изживеят уникалната симбиоза между модерното удобство и историческото богатство на Египет по най-невероятния начин – от палубата на един незабравим круиз по река Нил“, сподели Яна Тошева – маркетинг мениджър в Онекс тур.

„Онекс тур“ ще изпраща туристи на Малдивите от 26 ноември до средата на април

Сред атрактивните предложения за незабравима и разнообразна ваканция в Египет влизат още: сафари в пустинята, яздене на камили, сутрешна обиколка с Balloon Hot Air в Луксор. Срещу допълнително заплащане българските туристи ще получат обиколката с лодка по време, на която ще видят делфини, ще плуват и ще се гмуркате в прекрасните води на Червено море и ще се наслаждават на прекрасните гледки. В цената на екскурзия е включен обяд с безалкохолни напитки.

През ноември стартира програмата на „Онекс тур“ за почивки в Тайланд

Друго интересно предложение е плаване по река Нил и достигане до ботаническата градина на гр. Асуан. Разглеждане на ботаническа градина, кратка пауза сред зелените дървета за чай/кафе. Отплаване от ботаническата градина с моторна лодка по река Нил и достигане до Нубийско село. Там ще бъдат разгледан комплекс от къщи, където туристите добиват представа за местния бит и обичаи. Има почерпка с местния чай от каркаде, както и възможност за временна татуировка с кана (срещу допълнително заплащане). Най-голямата атракция е разглеждане на крокодили, като с по-малките българските туристи ще могат да си направите снимка с тях.

Запознайте се с актуалните предложения на

„Онекс тур“

Сподели публикацията