София. В края ноември стартира програмата на Онекс тур за почивка на Малдивите. Пътуванията от София ще бъдат реализирани с Turkish Airlines. В ход са резервациите за двете програми в края на 2023 г., които ще бъдат реализирани на 26 ноември и на 12 декември. Туроператорът планира още 14 дати след Нова година – 16 и 25 януари, 1, 8, 22, 24, 29 февруари, 7, 14, 16, 21, 30 март, както и 4 и 14 април 2024 г.

Снимки Onex Tour
„Програмата включва 7 нощувки. Малдивите представляват райско курортно кътче, съчетаващи бял пясък, тюркоазени води и изискани вили и бунгала на плажа. Ние от Онекс Тур с гордост предлагаме на нашите клиенти изключително преживяване сред коралови рифове, водни спортове и спа уелнес, което гарантира незабравима почивка в една от най-екзотичните дестинации на света“, съобщи за Bgtourism.bg Яна Тошева – маркетинг мениджър в Onex Tour.

Туроператорът предлага богато и разнообразно настаняване на база изхранване от Breakfast, Half Board до Full Board и All Inclusive. Хотелите на Малдивите са на собствени острови. До по-близките от летището острови се стига с лодка, а до по-далечните с моторна лодка, вътрешен полет или с хидроплан. Всеки хотел предлага различни развлечения в зависимост от цената и локацията. Повечето предлагат водни спортове като гмуркане и сърф, а по-скъпите могат да включват и СПА развлечения. Хотелите на Малдивите може да разгледате тук.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA