Онекс тур ще изпраща туристи на Малдивите от 26 ноември до средата на април
Онекс тур ще изпраща туристи на Малдивите от 26 ноември до средата на април
Slide
Slide
Slide
Slide

София. В края ноември стартира програмата на Онекс тур за почивка на Малдивите. Пътуванията от София ще бъдат реализирани с Turkish Airlines. В ход са резервациите за двете програми в края на 2023 г., които ще бъдат реализирани на 26 ноември и на 12 декември. Туроператорът планира още 14 дати след Нова година – 16 и 25 януари, 1, 8, 22, 24, 29 февруари, 7, 14, 16, 21, 30 март, както и 4 и 14 април 2024 г.

Снимки Onex Tour
“Програмата включва 7 нощувки. Малдивите представляват райско курортно кътче, съчетаващи бял пясък, тюркоазени води и изискани вили и бунгала на плажа. Ние от Онекс Тур с гордост предлагаме на нашите клиенти изключително преживяване сред коралови рифове, водни спортове и спа уелнес, което гарантира незабравима почивка в една от най-екзотичните дестинации на света”, съобщи за Bgtourism.bg Яна Тошева – маркетинг мениджър в Onex Tour.

Туроператорът предлага богато и разнообразно настаняване на база изхранване от Breakfast, Half Board до Full Board и All Inclusive. Хотелите на Малдивите са на собствени острови. До по-близките от летището острови се стига с лодка, а до по-далечните с моторна лодка, вътрешен полет или с хидроплан. Всеки хотел предлага различни развлечения в зависимост от цената и локацията. Повечето предлагат водни спортове като гмуркане и сърф, а по-скъпите могат да включват и СПА развлечения. Хотелите на Малдивите може да разгледате тук.

Сподели публикацията