Slide
Slide

Солун. „Партньорството между България и Гърция е по-тясно от всякога и през последните години взаимното политическо доверие непрекъснато се задълбочава“, отбеляза министърът на туризма Зарица Динкова в Солун, където тя присъства на откриването на Международния панаир.

Тя посочи, че Гърция е приоритетен пазар за България. През изминалата година в България са регистрирани 806 000 туристически посещения от гръцки туристи, а за първите шест месеца на тази година България са посетили 544 000 гости от Гърция.

България е Почетна страна на 87-мото издание на Международния панаир в Солун. Министърът на туризма Зарица Динкова заяви, че развитието на двустранното сътрудничество в областта на туризма на институционално ниво е сред приоритетите на Министерството.

България представя своите възможности за балнео и СПА туризъм на Международния панаир в Солун

На Международния панаир Министерството на туризма е представено със специален щанд и фотокорнер. Страната ни показва своите възможности за балнео, СПА и винен туризъм, като около 60 български компании и организации от различни сектори представят възможностите за съдействие в сферата на новите технологии и иновациите.

Сподели публикацията