Slide
Slide

Златни пясъци/София. Готвачите на GRIFID направиха фурор на кулинарното състезание Биоресткъп. През двудневния епос в Топлоцентрала – София, отборът на хотелската верига на морето се изправи срещу 11 топ отбора от България.

Със задачата да приготвят предястие, основно и десерт за 2 часа и 30 минути (от всяко по 6 блюда), Grifid Chefs сътвориха вълнуващо кулинарно изживяване. Опитът и креативността на отбора се развиха в уникално меню с балканска био пъстърва, филе от фазан и пет текстури на тиква!

Запознайте се с GRIFID готвачите:

Иван Иванов:
Преминавайки през обучението на Le Cordon Bleu Paris, Le Cordon Bleu Madrid, Lenôtre Paris, Иван Иванов не само е печелил UniChef през 2017, а също така и второ отборно място на състезание на БХРА. С богат опит като главен готвач в бутиков хотел Оазис и Premier Luxury Mountain Resort, той отблизо пет години ръководи кулинарния екип в хотел ГРИФИД Вистамар, предоставяйки на гостите уникални кулинарни изживявания.

Красимир Баналиев:
Завършвайки образованието си в КАИ Варна, Красимир Баналиев се отличава със стаж в престижни Michelin ресторанти като: Michelin-starred restaurant Speilsalen – Norway, M.B,  Überfahrt 3 Michelin-starred. Наградите му включват „Най-добър млад готвач“ на БХРА 2018 и  „Най-добър млад готвач“на България 2019. В момента той е главен готвач в а-ла-картните ресторанти Кота 0 в ГРИФИД Вистамар, където съчетава техниката с уникални вкусове.

Димитър Костов:
Завършвайки образованието си в КАИ Варна, Димитър Костов има своя опит в Michelin ресторанти: Good House Sholpe Michelin restaurant – като сладкар, на работа като готвач в 2 Michelin-starred Gourmet Restaurant Cà d’Oro – Grand Hotel Des Bains Kempinski St. Moritz Switzerland, 2 Michelin-starred Restaurant Vila Joya – Portugal. В ролята си като главен готвач в скай ресторант Пагур в ГРИФИД Вистамар, той твори с истинска кулинарна страст.

Истинско тридневно приключение в света на кулинарията и бар индустрията предложи Биоресткъп

GRIFID Vistamar е един от най-желаните хотели за почивка по Българското Черноморие.
С модерен дизайн, вдъхновен от природата и разнообразие от кулинарни предложения на брега на морето.
Бутиковият 24 ч. Ултра Ол Инклузив хотел GRIFID Vistamar притежава концепция „Хотел в хотела“ със зони за семейства и зони само за възрастни.
Премиум преживяване с Концепт стаи (16+ г.) с ексклузивен достъп до тераса на последния етаж с инфинити басейн, скай бар, скай ресторант и плаж само за възрастни.

GRIFID Vistamar е кулинарен рай с модерен дизайн и премиум преживявания, които оставят незабравим вкус в сърцата на своите гости.

Сподели публикацията