Галин Недялков е най-добрият барман на Grifid Hotels за 2023 г.
Галин Недялков е най-добрият барман на Grifid Hotels за 2023 г.
Slide
Slide
Slide
Slide

Златни пясъци. На 12 септември в Грифид Хотел Болеро се състоя 8-мото издание на Грифид Лайфстайл, за да излъчи най-добрият барман на Grifid Hotels за сезон 2023. Състезанието се провежда ежегодно, а идеята му е да отличи, насърчи и уважи служителите, които се грижат за качествените напитки в баровете на Грифид Хотели.

Гости от различни институции и училища, както и дългогодишни партньори се включиха в подкрепата на младежите, за да покажат, че туризмът и хотелиерството са една интересна и динамична сфера, към която фокусът продължава и винаги ще се поддържа.

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм връчи годишните си награди

Състезанието се проведе на 4 етапа, като във всеки един от тях участниците бяха оценявани от жури. Етапите от надпреварата бяха писмен тест последван от 3 кръга – новаторство и фантазия, бързо миксиране и свободен стил. Новаторство и фантазия е етап, в който участниците представиха свой коктейл с избрани напитки. В бързо миксиране състезателите мериха сила един с друг, надпреварвайки се за време. Последният кръг показа креативността на участниците и те представиха свои авторски коктейли. Големият приз се присъди на Галин Недялков от хотел Грифид Болеро, второ място зае Ерик Костов от хотел Грифид Метропол, а трето място служител от Индонезия от хотел Моко Бийч- Манг Седан.

Предстои и друга надпревара на служителите в хотели Грифид – на 14 септември ще се състои Кулинарна Купа Грифид, която има за цел да насърчи младите таланти в сферата на кулинарната култура. В състезанието ще се състезават 8 отбора на 2 етапа. Във вторият кръг участниците ще трябва да приготвят ястие, от продукти които няма да са известни предварително. Журито, начело с шеф Петър Йоргов, ще излъчат победителя в състезанието.

Сподели публикацията