Каварна. Най-новият глемпинг в България отвори врати това лято. Той носи името “Дивото” и е част от къмпинг “Свети Георги” в местнастта Иканталъка край каварненското село Топола.
Сгушено по девствените брегове на очарователното морско крайбрежие на България, се разкрива ново царство на разкошно спокойствие – добре дошли в олицетворението на разкошния живот на открито, където необузданата красота на природата хармонично се преплита с прегръдката на лукса. Представяме ви най-новата сензация в областта на пътуванията и отдиха: „ДИВОТО“.

В “Дивото” ще откриете свят, в който времето сякаш е спряло, а симфонията на вълните оркестрира съвършената мелодия. Глемпингът приканва както взискателните приключенци, така и търсачите на комфорт да изживеят едно наистина неповторимо бягство. Тук концепцията за къмпингуване е издигната до сфера на изтънчена елегантност, където модерните удобства се срещат с неукротимото очарование на морето.

Индивидуален лукс във всяка палатка

В сърцето на глемпинг „ДИВОТО“ се намират четири различни вида разкошни палатки, всяка от които е внимателно проектирана, за да задоволи всяко ваше желание. Независимо дали търсите романтично бягство, семейно приключение или спокойно самостоятелно уединение, нашата гама от места за настаняване е съобразена с вашите уникални предпочитания.

Палатка със спалня: Отдайте се на разкош с нашите спални шатри – частно убежище, в което плюшените мебели, амбиентното осветление и удобното легло с кралски размер обещават спокойни нощи под звездното българско небе.

Палатка с две отделни легла: Идеални за приятели или братя и сестри, нашите палатки с две легла предлагат най-доброто съчетание от комфорт и общуване. Заспивайте под нежното притихване на вълните и се събуждайте в успокояващата прегръдка на крайбрежния бриз.

Палатка с три легла: Идеални за семейства или малки групи, нашите палатки с три легла осигуряват просторно настаняване, без да правят компромис с лукса. Създайте трайни спомени, докато споделяте истории под платнището на открито.

Палатка лукс: За тези, които не изискват нищо друго освен необикновено, нашите луксозни палатки дефинират по нов начин разкоша. Със собствена тераса и легло с кралски размери, това е разкошен къмпинг в най-добрата му форма.


Воден оазис: Минералният басейн

Никое крайбрежно убежище не е пълно без водно убежище, а глемпинг „ДИВОТО“ надминава всички очаквания. Потопете се в кристално чистите води на нашия минерален басейн – подмладяващо убежище, предназначено да ободри сетивата ви и да разтопи стреса от ежедневието. Потопете се в лечебната прегръдка на богатите на минерали води.

Докато се наслаждавате на лукса, не забравяйте да изследвате съкровищата, които предлага българското морско крайбрежие. Впуснете се в разходки сред природата с екскурзовод, открийте скрити заливчета или се отдайте на вълнуващи водни спортове – всяко преживяване обещава да задълбочи връзката ви с този завладяващ пейзаж.

Където мечтите и природата се сливат

В глемпинг „ДИВОТО“ е изтъкан омагьосващ гоблен, в който очарованието на глемпенг-а се преплита с непокътнатата красота на българското морско крайбрежие. Това е симфония за сетивата, разкошно бягство, където можете да се отдадете на ритмите на природата, докато прегръщате лукса. Елате, напишете своята собствена история сред платното от звезди и шепота на вълните и позволете на „ДИВОТО“ да бъде вашето убежище на спокойствие и изтънченост.

Избягайте в глемпинг „ДИВОТО“ – където всеки момент е шедьовър.

Повече информация: https://divotoglamping.com/

Camping.bg, Bgtourism.bg

Материал от комплекс Св. Георги
Снимки: комплекс Св. Георги

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA