Slide
Slide
Св. св. Константин и Елена. Днес се отправяме на кулинарно пътешествие из рая за любителите на храната- това е курортът Св. св. Константин и Елена, който съчетава перфектния баланс между естествената красота на природата и съвременния лукс и уют. Именно тук се намират два от най-впечатляващите ресторанта, където вкусовете се сливат в едно и вдъхновението няма граници. Добре дошли в света на изкусната храна, който обещава да задоволи най-смелите ви гурме мечти.

1. Азиатско съвършенство в ресторант “Кампай”, Aquahouse Hotel & SPA

DSC_2830.jpg

Ресторант „Кампай“, разположен в уникалния Aquahouse Hotel & SPA, ще ви отведе на вълнуващо азиатско пътешествие, съчетаващо традиция и иновации. Когато стъпите в елегантно декорирания ресторант, ще бъдете посрещнати от истинска вълна на спокойствие, леко приглушена светлина и нежни звуци, носещи се из цялото пространство.

По време на вашето посещение в ресторант “Кампай” ще се потопите в света на азиатската кухня, където всяко ястие е малко изкуство. Поднесените пред вас с майсторство и прецизност, суши, сашими, рамен, телешко уагуу и всички други вкусотии, ще ви омагьосат с истинска симфония от вкусове и текстури. От деликатесната свежест на рибата до ароматните специалитети. Всяко едно ястие ще ви пренесе все по-близо в изтънчения свят на азиатската гурме кухня.

2. Фюжън изкушение в ресторант “Монти” в хотел Астор Гардън

DSC08286-Edit.JPG

Ресторант “Монти” е разположен в хотел Астор Гардън и представя истинско фюжън изкушение, което ще ви завладее с кулинарни влияния от всички краища на света. В съчетание с пресните морски дарове и внимателно подбрани продукти, умело приготвени, за да запазят естествените си вкусове, това място ви гарантира пътуване из богатството на вкусовете.

DSC_5611.jpg

Всяко ястие, което опитате, ще създаде един свой свят, изпълнен с хиляди вкусове и ще ви разкрие необикновени съчетания от аромати и текстури. И не само това! Разглезете сетивата си с удоволствието от изискано подбрани вина, които ще направят всяка хапка истинска поезия за небцето ви.

DSC_5595.jpg

Започнете кулинарното си приключение и открийте съчетанието на традиции и иновации във фините ресторанти из Св.св. Константин и Елена. От наслаждаването на автентични азиатски деликатеси до удоволствието от крайбрежните вкусове с международни нюанси, всеки ресторант обещава изживяване, което ще остане в паметта ви дълго след вашето посещение.

 

Сподели публикацията