“Неврокоп Травел” представи ексклузивните си хотели в Кумбургаз
“Неврокоп Травел” представи ексклузивните си хотели в Кумбургаз
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Над 30 души се включиха в информационния тур на “Неврокоп Травел”. Туроператорът представи ексклузивните хотели в курорта Кумбургаз, който се намира на 40 км от Истанбул. Част от хотелите са на първа линия на Мраморно море, а цените за лятото са от 435 лева. Пакетът включва 5 нощувки и закуски. На място туристите имат възможност да се запишат и на допълнителни екскурзии.

“Това е нова дестинация, с която обогатяваме нашето портфолио. В Кумбургаз предлагаме настаняване в 3 и 4-звездни хотели, част от тях отвориха за лятото след пълна реновация”, сподели пред Bgtourism.bg Иван Лазаров от офиса на компанията в София. Управител на фирмата е Богдана Трампурцова, която ръководи офисите в Гоце Делчев и Петрич.

Туроператорът предлага собствени програми в Гърция, Турция, Албания, Италия, канарски острови и др. “Неврокоп Травел” е от 12 години, а от март тази година отвори офис в столицата ни. Благоевград и Пловдив са следващите градове, където компанията е планирала да разкрие свои представителства.

Сподели публикацията