Slide
Slide

София. Четири реновирани хотелски комплекса отварят врати през 2023 г., като Inclusive Collection, част от  Hyatt Hotels & Resorts – новото глобално портфолио на международната веригата Hyatt Hotels Corporation. Хотелите са разположени по българското Черноморие и са собственост на „Тера Тур Сервиз“ ЕООД. Те са изцяло изцяло модернизирани и реновирани през изминалите няколко месеца, с цел да отговорят на високите стандарти за качество на бранда Hyatt, съобщиха за Bgtourism.bg от „Тера Тур Сервиз“.

Hyatt Hotels & Resorts се превърна в най-голямата международна хотелска верига в България във всяко отношение – и като брой хотели (7), и като брой легла (повече от 5 000). Интересно, също така е и разнообразието по отношение на типа хотели – градски (Hyatt Regency Sofia), курортен (Hyatt Regency Pravets Resort), морски (Dreams Sunny Beach Resort & SPA, Secrets Sunny Beach Resort & SPA, Alua Helios Bay и AluaSun Helios Beach), предоставяната услуга – само настаняване или всичко включено в цената, както и по отношение на категорията – от три до пет звезди. В момента Хаят менажират хотели под общо 24 свои марки.

Два от хотелите се намират в луксозния к.к. Слънчев бряг, на границата със Св. Влас.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa разполага с 335 стаи и е предназначен само за възрастни (adult only).

В непосредствена близост до него и само на крачка от бреговата ивица е разположен и Dreams Sunny Beach Resort & Spa, вторият хотел, част от Hyatt Inclusive Collection. Той е от семеен тип, разполага с 597 стаи и разнообразни удобства за пълноценна семейна почивка.

Хотелските комплекси AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay са разположени в спокойния крайбрежен град Обзор. Alua Helios Bay разполага с 318 стаи за гости с балкони и с изглед към Черно море, и е перфектното място за почивка на семейства, двойки и групи, търсещи ваканция в тиха и ексклузивна атмосфера на първа линия в непосредствена близост до плажа.  AluaSun Helios Beach предлага 192 стаи за гости и превъзходни съоръжения на открито, включващи огромен плувен басейн и прекрасна градина.

С програмата за лоялни клиенти „World of Hyatt”, гостите на хотелите трупат точки при всяко свое посещение, които след това могат да бъдат използвани във всеки един хотел от веригата в целия свят.

България е третата европейска държава, в която навлиза Inclusive Collection, част от  Hyatt Hotels & Resorts, допълвайки вече съществуващото присъствие на този all-inclusive бранд в Испания и Гърция.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa (adult only)

Dreams Sunny Beach Resort & Spa

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA