MSC Cruises стартира глобална кампания, насърчава публиката да открие красотата на круиза по по-съзнателен начин
MSC Cruises стартира глобална кампания, насърчава публиката да открие красотата на круиза по по-съзнателен начин
Slide
Slide
Slide
Slide

Неапол. Круизната компания MSC Cruises стартира своята нова глобална маркетингова кампания “For A Greater Beauty”. Кампанията насърчава публиката да открие красотата на круиза по по-съзнателен начин с дълбоко уважение към океана и планетата.

Красотата, представена във филма от примамлив глас, кани публиката да се потопи в световните дестинации, в природата и в прекрасни преживявания на и извън борда. Кампанията ще бъде активна в повече от 30 страни по целия свят и ще бъде видяна чрез комбинация от маркетингови канали, включително телевизия, печатни медии, цифрови и социални медии.

Създадена в партньорство с Dentsu Creative Italy, новата кампания е заснета от австралийския режисьор Кику Охе, а продукцията е подписана от Birth. Телевизионният клип е заснет на борда на MSC World Europa, един от 22-та модерни кораба във флотата на MSC Cruises и първият кораб на флота, който се захранва с втечнен природен газ (LNG) и разполагащ с най-нова екологична технология.

В съобщение MSC Group заяви, че е твърдо ангажирана с постигането на нетни нулеви емисии на парникови газове за своите морски операции до 2050 г.

Графикът на MSC Cruises през 2024 г. включва повече от 1000 различни заминавания на повече от 240 дестинации в над 85 държави. Кампанията “For A Greater Beauty” можете да видите тук.

Сподели публикацията