Slide
Slide

Женева. Круизната компания MSC Cruises обяви ново партньорство с Формула 1, за да предложи несравнимо гостоприемство на борда на MSC Virtuosa по време на Гран При на Абу Даби през ноември 2023 г.

Като част от партньорството на MSC Cruises с Формула 1, това уникално предложение обещава да пренесе тръпката край пистата от последното състезание за сезона на круизния кораб за периода от 23 до 27 ноември с ексклузивни пакети „всичко в едно“. MSC Virtuosa ще служи като хотел за феновете на състезанията през целия уикенд, докато е акостирал на круизния терминал на Абу Даби, близо до пистата.

MSC Cruises и Формула 1 издигат настаняването през състезателния уикенд на следващо ниво, за да създадат ненадминато и наистина запомнящо се състезателно изживяване за фенове от всички възрасти. Круизната линия предлага широка гама от пакети за престой на борда. MSC Virtuosa има място за 4 842 гости при двойно настаняване.

Запознайте се с предложенията за круизи в цял свят с CruiseGuru ТУК и резервирайте с Вашия туристически агент.

Гостоприемството включва настаняване от висок клас на борда, съчетано с широк набор от пакети с много уникални и незабравими преживявания по време на Формула 1 – от билети за трибуни до премиум пакети за гостоприемство, включително достъп до Pit Line, снимка с шампионския трофей или възможност за среща с пилоти и известни посланици на Формула 1. За следващия сезон на Формула 1 подобни пакети се очаква да са достъпни и в Барселона, Амстердам, Шанхай, Нагоя и Доха.

CruiseGuru с две ползотворни и впечатляващи презентации в Бургас и Варна

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA