Виена. В австрийската столица Виена започна международното туристическо изложение Ferien. Сред участниците е и България, а представянето е организирано от Министерството на туризма. Щандът на страната ни отново е на централно място. Намира се на основната пътека, по която се движат посетителите на експото. Непосредствено до страната ни се представят дестинациите Чехия и Венеция.

Изложението е от 16 до 19 март. Участието на България е със щанд на площ от 40 кв.м, на който с огромни и красиви фотографии по най-добрия начин е представена като целогодишна дестинация за туризъм – за морска ваканция, за културен туризъм, за почивки сред природата.

Bgtourism.bg припомня, че в експото се представят 6 български туристически фирми и общински администрации. Община Варна, Уърлд Синерджи Травъл България ООД, Албена Тур ЕАД, Ен-Вижън Сървисис Груп ООД, Община Банско, Албена АД. Изложението е ключово за българската туристическа индустрия, тъй като авиокомпаниите има редовни полети до София и до морските ни летища.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA