Slide
Slide

Москов и Син налага стандарти при предлагането на висококачествена козметика за хотели и техните взискателни гости повече от 30 години. Вдъхновени от успешните представяния на българските вина по света и нарастващата популярност на винения туризъм, ние създадохме козметичната линия VINOLOGY, влагайки активни съставки извлечени от грозде.

VINOLOGY пренася страстта на виното във вашата баня и СПА. Активните съставки, извлечени от гроздето, са изключително мощен антиоксидант със защитен ефект за клетъчната мембрана. Маслото от гроздови семки поддържа естествения воден баланс на кожата и осигурява дълготрайна хидратация. Вложените гроздови семки подпомагат регенерацията на клетките. Изразителният аромат на Шардоне, с деликатни зелени нотки, прелива в плодова сладост на касис, мандарина, киви и тропически плодове, вплитащи се хармонично в благородната чувственост на жасмин и пикантен карамел. Аромат, който носи наслада на сетивата и, като опитен сомелиер, разкрива тайните на хубавото грозде. Козметиката е с 92-98% натурален състав.

VINOLOGY SPA. Хотелската колекция е допълнена със СПА продукти, които пренасят приятните изживявания на гостите от хотелската стая в СПА центъра и тяхната собствена баня. “Използвайки дългогодишния си опит и сътрудничество с един от най-успешните хотели, предлагащ винен и СПА туризъм, ние разработихме VINOLOGY SPA – гама професионални продукти, обогатени с активни добавки. По този начин създадохме възможност гостите да удължат своите приятни изживявания, наслаждавайки се на продуктите VINOLOGY в СПА центъра, както и да ги закупят за домашна употреба“ – казва Димитър Москов, Управител на Москов и Син. „Така не само се повишава удовлетвореността на гостите, но и се дава възможност хотелите  да реализират допълнителни приходи от продажбата на професионална козметика“ – допълва г-н Москов.

www.moskov.com

Сподели публикацията