Туристически сдружения: Апелираме служебният министър на туризма да извърши проверка на разходваните във ведомството средства
Туристически сдружения: Апелираме служебният министър на туризма да извърши проверка на разходваните във ведомството средства
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Зарица Динкова е новият министър на туризма. Ето какви съвети и пожелания й отправиха чрез Bgtourism.bg предходните ръководители на туристическото ведомство.

Д-р Илин Димитров: Кураж и устойчивост. Нека не губи никога голямата картина и да работи съвместно с бранша.

Христо Проданов: Всеки има право да получи шанс, за да покаже какво може! Желая успех на министъра и на българския туризъм!. 

Доц. Стела Балтова: Пожелавам на избрания в редовен кабинет министър на туризма да бъде продължи и надгради започнатото добро, да провежда политика на устойчиво развитие на сектора при зачитане на знанието и експертността на екипа на министерство на туризма, на креативността и силата на туристическия бизнес, на опита на общинските и областните администрации, и подкрепата на българските медии.

Марияна Николова: Пожелавам на новия министър Зарица Динкова с много внимание и себеотдаване да допринесе за развитието на сектора, който осигурява над 15% от БВП на страната. Успех!.

Николина Ангелкова: Като министър на туризма, заемал поста в периода 2014-2020 споделям, че министерството не само популяризира красивите дестинации в България, а има и главна роля в осигуряването на гаранция пред всички туристи, че в страната ни те ще се чувстват добре дошли и сигурни. Грижи се за заетите в сектора, които трябва да бъдат високо ценени. Бих насърчила новото ръководство на МТ да работи в тясно сътрудничество със заинтересованите страни в туризма, включително хотелиери, туроператори, концесионери, ресторантьори, екскурзоводи и местни общности, за да развие устойчиви туристически практики, които са от полза както за посетителите, така и за околната среда. По този начин не само ще продължим възходящото развитие на индустрията, но и ще допринесем за дългосрочния растеж и развитие на страната ни. Успех на новото ръководство на Министерство на туризма и успешен летен сезон за всички заети в сектора!. 

Сподели публикацията