Slide
Slide
Slide
Slide

Амстердам. MSC Euribia – най-новият кораб от семейството на световния круизен гигант MSC с 300-годишна история, посрещна първите български туристи. Круизният кораб отплава за своя встъпителен сезон от Амстердам, утре ще бъде на море, а официално ще получи името си на церемония на 8 юни в Копенхаген.

„Атмосферата на кораба е впечатляваща. На борда гостите могат да се насладят на уникални изживявания с пълен набор от удобства и вълнуващи забавления. Новото бижу на MSC е красиво, грандиозно и е готово да радва пътешествениците от цял свят“, сподели пред Bgtourism.bg Диана Благоева от CruiseGuru.

Първите туристи на кораба се наслаждават на елегантните заведения за хранене, както и на атмосферата, която предлагат 21 бара. Театърът на кораба е с близо 1000 места и всяка вечер ще предлага магични представлeния сред блясък от цветни светлини и озвучаване с най-новите технологии. Петте впечатляващи басейна, както и собствен аквапарк с коралова тематика, вече спечелиха сърцата и вниманието на туристите.

На борда гостите ще имат възможност да преоткрият емблематичната променада в средиземноморски стил със спиращия дъха LED купол, широка гама от магазини, ресторанти с вкусни специалитети и възможности за развлечение.

Корабът MSC Euribia е кръстен на древната богиня Euribia, която използва ветровете, времето и съзвездията, за да овладее моретата, като подобри визията на кораба да овладее внедряването на най-съвременни устойчиви технологии за защита и запазване на ценната морска екосистема. На този уникален кораб, където изкуството среща иновациите, пътуването в синьо никога не е било по-екологично.

MSC Seaview – Круизният кораб, на който децата забравят за телефоните си, а родителите се глезят със СПА, гурме и любими коктейли

Каютите на MSC Euribia са модерни и уютни

Новият кораб е задвижван от втечнен природен газ, едно от най-чистите морски горива в света. Корабът също така ще разполага с допълнителни най-съвременни технологии за опазване на околната среда, включително усъвършенствана бордова система за пречистване на отпадъчни води „Baltic Standard“, управление на отпадъците, мерки за енергийна ефективност, както и свързване към бреговото електрозахранване, за да се осигурят нулеви емисии от кораба, където е налично захранване на сушата.

Този дългоочакван нов кораб ще има удивителна украса, изрисувана отвън, която представлява ангажимента на MSC Cruises да защитава и съхранява морската среда. Фреската е проектирана от немския график Алекс Флемиг. MSC Cruises разполага с модерен флот от над 20 кораба.

Свържете се с вашите туристически агенти, които организират вашите ваканции. Заедно с експертите от CruiseGuru те ще ви предложат най-доброто и мечтано пътуване, в което през деня да откривате нови и автентични дестинации и преживявания, а вечер да се наслаждавате на ароматните коктейли и впечатляващите шоу програми.

Сподели публикацията