Slide
Slide
Пловдив. Меморандум за сътрудничество беше подписан между Летище Пловдив, представлявано от своя изпълнителен директор г-н Дойчин Ангелов и ПУ „Паисий Хилендарски“, представлявано от проф. д-р Невена Милева – Заместник-ректор.
Целта на настоящия меморандум е да се работи в посока развитието на нови маршрути и в тази връзка подобряване средата за живот на жителите в гр. Пловдив и региона с просперираща икономика, изградена от качествена работна сила и образовани хора.
Ще бъдат организирани дейности и инициативи, свързани с развитие и промотиране на възможностите за обучение, които предоставя ПУ „Паисий Хилендарски“.
ПУ „Паисий Хилендарски“ е сред най-престижните университети в град Пловдив и в България. И е важно да се обединят усилията в преследване на общи приоритети, сред които са увеличаване броя на чуждестранните туристи и студенти в град Пловдив и региона и промотиране на академичната програма на ПУ „Паисий Хилендарски“ чрез използване на електронни услуги, рекламни послания в електронни и печатни медии както и съвместен дигитален маркетинг.
Сподели публикацията