Slide
Slide
Slide
Slide

София. Българският туроператор „Аполо“ включи круиз до Аляска в своето богато портфолио. Пътуването ще стартира на 17 август. Маршрутът на красивото лятно пътешествие включва Лос Анджелис, Лас Вегас, Сиатъл, Сан Франциско, Ситка и Виктория (Канада). Круизът ще се реализира с кораба Ovation of the Seas на Royal Caribbean. Запознайте се с програмата и предложението на туроператора ТУК!

Ovation of the Seas е един от най-популярните кораби на Royal Caribbean. С дължина почти 350 м., 16 палуби и екипаж от 1500 човека, Ovation of the seas може да приеме до 4900 пасажери. Този огромен плаващ курорт ще успее да изненада и угоди дори на опитни пасажери.

Тук можете да се потопите в света на съвременните технологии, изисканата кухня, комфорта, забавлението и почивката. На борда на Ovation Of The Seas можете да се насладите на уникални развлечения като многофункционалния развлекателен център SeaPlex, наблюдателната капсула North Star, която Ви издига на 90 метра над морското равнище, скайдайвинг на борда на кораба, симулатор за сърф, 9-метрова стена за катерене, аквапарк H2O Zone и много други.

Координати за връзка с „Аполо“ ТУК!

Сподели публикацията