Продължава активността „Първи стъпки на леда“ с Евгения Раданова и Найден Боричев

София. Ледена пързалка „Юнак“ отваря врати за пета поредна година на 1 декември след възраждането си през 2018 г. с чисто нови кънки, много иновации, промоции и изненади. „Юнак“ се намира между метростанция стадион „Васил Левски“ и Националния стадион и е наследник на легендарната пързалка „Дружба“, която не беше работила от близо 30 години.

От днес (28 ноември) започват записванията за програмата „Първи стъпки на леда“ за уикенд 3-4 декеври, по която всяка събота и неделя трикратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова и многократният ни шампион по фигурно пързаляне Найден Боричев ще провеждат безплатни уроци от 9 до 10 часа.

Записванията за деца между 4 и 10 години стават чрез лично съобщение на фейсбук страницата на пързалката https://www.facebook.com/ledenapurzalkayunak и включват безплатни кънки, инструктор и пингвини. Заниманията се провеждат със съдействието на Sports Club Ice Peak.

На 3 декември ще се проведе традиционното ЗИМНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО 2022, организирано от Българска Федерация спорт за всички – БФСВ. Безплатните сесии са от 12:00 до 20:00 ч.

Новост е, че през този сезон ще се приемат и карти MultiSport и Multisport Kids, както и пакет „Семейство и приятели“, като на цената на 5 билета, получаваш 6 броя. Традиционно е осигурен и безплатен вход за деца до 13 години в работните дни за сесиите от 10:00 и от 14:00 ч.

Ледена пързалка „Юнак“ предлага атрактивни цени, като: вход с кънки под наем ще струва 13 лв. Вход без кънки – 11 лв. Само кънки – 5 лв. Инструктор (40 минути) – 16 лв. Пингвин – 11 лв. Гардероб – 3 лв. Точене на кънки – 12 лв.

Работното време на пързалката е всеки ден от 10 до 23.20 часа. Сесиите са по 80 минути, като стартът им е през 2 часа. Билети може да закупите и през мрежата на Evemtim.bg.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA