Slide
Slide

Несебър. „Усилено тече подготовката на туристическите селища за лято 2023. Искаме да затвърдим позициите си на най-посещавана лятна дестинация. Затова работим и сме амбицирани да реализираме прогнозите за силен летен туристически сезон“- заяви кметът на община Несебър Николай Димитров.

Той и колегата му – кметът на Свети Влас Иван Николов, проведоха открита среща с гражданите на Свети Влас, за да отчетат дейностите за посрещане  на туристическия сезон, да разяснят етапите и  подготовката за изграждане на инфраструктурата в местност Инцараки, да представят плановете за развитие на населеното място и да разговарят с гражданите по организационни, строителни, административни и други  въпроси, касаещи общинските дейности на територията на Св. Влас.

Важна за жителите на Свети Влас тема бе предстоящото изграждане на нов градски парк, ситуиран над стадиона.  В него ще се оформи мрежа от панорамни алеи и площадки, водни огледала и зони за отдих.

Лято ‘2023 – Екшън Аквапарк в Слънчев бряг отваря врати за поредното незабравимо лятно изживяване

Към парка са проектирани две игрища – с врати за мини футболни и съответни размери и  комбинирано – за баскетбол и волейбол. В същата зона се предвижда и  паркинг пространство. Игрищата са процедирани, издадени са разрешения за строеж и са заделени средства за изграждането им. Започва процедура за избор на изпълнител.

Сподели публикацията