Slide
Slide
Slide
Slide

Слънчев бряг. Любимият на малки и големи аквапарк в Слънчев бряг, отваря врати за сезон 2023‘  този вторник, 30 май, за да посрещне за пореден път почитателите на водните адреналинови приключения.

Ако не сте посещавали Екшън Аквапарк досега, то вътре ще откриете изобилие от забавления и високоадреналинови усещания за всяка възраст. Аквапаркът предлага водни пързалки и атракции за всеки вкус – от спокойна река, по която можете да се пуснете и отпуснете, до екстремни водни пързалки и всичко между тях!

По случай 20-тата годишнина от отварянето си, аквапаркът е подготвил и много изненади,  за да гарантира неповторимо изживяване на своите гости:

Вътре ще ви очакват тематични пяна партита, с участието на добре познати имена от клубната сцена както у нас, така и по света. Събитията ще се състоят всеки петък в разгара на сезона и гарантират незабравими спомени, заредени с лятно настроение и потопени в море от пяна.

Разбира се, Екшън Аквапарк никога не пропуска да осигури забавление и за своите най-малки гости, за които е подготвена разнообразна програма от детски научно-развлекателни събития. Тук те ще открият света на играта и обучението, където въображението им няма граници. Радостни детски гласове и безкрайни усмивки ще оживеят във водното царство, където забавлението е гарантирано.

Ако искате да бъдете в крак с всички летни събития и програми, не забравяйте да следите Екшън Аквапарк в социалните мрежи. Там ще намерите актуална информация за всички предстоящи събития, специални предложения и невероятни изненади.

„Искаме всички посетители да имат възможността да се насладят на Екшън Аквапарк през началото на сезона, затова с радост обявяваме, че отваряме на преференциални цени до средата на юни. Това е възможността нашите гости да опитат всички атракции и забавления на достъпни цени. А за още по-голямo улеснение, гостите имат възможност да закупят лесно и безопасно онлайн билети през нашия уебсайт с 5% отстъпка чрез промокод ACTION5, който ще бъде активен за целия сезон„ – споделиха още домакините пред Bgtourism.

Екшън аквапарк не предлага просто водни съоръжения, а емоция и споделени моменти.

Най-емблематичните атракции, които правят Action Aquapark уникален са: високоскоростните пързалки: X-Treme, Free Fall, Kamikaze и Hydrohute; екстремните: Uphill Water Coaster, Race Turbolance; динамичната Niagara и загадъчната Black Hole; разходката през парка по 330 метровата Lazy River и носенето по вълните на Wave Pool; открийте и Adventure Island – многоетажна атракция с осем пързалки, гейзери, фонтани и водопади, тунели за пълзене и въжени мостове.

Гостите могат да изберат вълнуващaта пързалка – влакче на ужасите, или просто да си подарят емоционално спускане с туби, включващo спускане, изкачване, преминаване през прозрачна, открита и закрита част, комбинирана със светлинни ефекти – едно мечтано изживяване с Uphill Water coaster, което вдига адреналина на всички малки и големи посетители.

Сподели публикацията