Калина Равелова
Slide
Slide
Интервю за Bgtourism.bg с Калинка Равелова – екскурзовод на Абакс в Сицилия

– Здравей, Калина! Кога и как стана част от семейството на Абакс?
– Работя с Абакс по програмите в Сицилия – почти от самото им създаване. Заедно ги развихме и усъвършенствахме. Водила съм над 15 000 туристи на Абакс на острова.

– Групите на Абакс за Сицилия вече започнаха. Какво е мнението на туристите за програмите и хотелите този сезон?
– Голяма част от тези туристи си тръгват очаровани и влюбени в Сицилия и много често за завръщат отново, за да продължат по някоя друга от програмите ни. Хотелите ни са минали всички тестове през годините и отговарят на изискванията за почивка с отлична храна, чудесни условия, плажове и локации, удобни за екскурзиите ни. Имаме някои нови хотели по обиколни турове, които са с още по-добри условия.

Почивка в Сицилия 2024 – ДУШАТА НА ИТАЛИЯ

– Кои са забележителностите, които се радват на най-голям интерес от българските туристи и са част от програмите Ви?
– Сицилия е привлекателна дестинация, богата на исторически обекти, традиции и фолклор, прекрасна природа и климат, уникално вкусни храни и вина, гостоприемни и слънчеви хора. Ние предлагаме на нашите туристи голямо разнообразие от екскурзии по различните ни програми: вълнуващата Етна и неповторимата Таормина, чаровното Чефалу и многоликия Палермо, типични сицилиански градчета с автентичен дух и атмосфера, са само част от предложенията ни.

МЕЧТАНА СИЦИЛИЯ с БОНУС 2 включени екскурзии

– Кога и защо да посетим Сицилия?
– Сицилия е гостоприемна и чаровна целогодишно и всеки може да избере периода за посещението й според личните си предпочитания. За повече екскурзии са подходящи пролетните и есенни месеци, а летните – за почивки с плажуване и по-леки разходки.

Сподели публикацията