Барселона/Снимка Бохемия
Slide
Slide

София. Испания – земя на страст, красота и културно богатство! От очарователни градове до безкрайни плажове, тя привлича милиони туристи от цял ​​свят. Сред едни от най-забележителните дестинации в страната са Барселона и крайбрежието Коста Брава – две места, които обещават незабравими преживявания.

Туристическата агенция „Бохемия“ предлага прекрасно пътешествие, което съчетава културно-историческите забележителности на Барселона с очарованието и възможностите за пълноценна почивка на Коста Брава. Агенцията заслужено получава няколко години подред престижното отличие Best Buy на международната асоциация Icertias за на-добро съотношение между цена и качество на туристическите услуги, така че атрактивните цени на почивката на Коста Брава не са изненада за феновете на Бохемия. Отличното екскурзоводско обслужване на място, утвърдените хотели и големият набор от допълнителни екскурзии в района гарантират на туристите прекрасна ваканция в този слънчев район на Испания.

Коста Брава – „Скалистият бряг“ на Испания 

Крайбрежието на Коста Брава, известно с прекрасните си плажове, уединени заливи и кристално чисти води, е мястото, на което можете лесно да забравите за работното си ежедневие, да се потопите в истинско райско спокойствие и да се насладите на изключителния климат на Средиземноморието.

Пленителната Барселона

По време на почивката на Коста Брава, имате възможността да разгледате един от най-емблематичните градове в Европа и столица на автономна област Каталуния – Барселона. Това е градът на Гауди, който на всеки ъгъл разкрива своята уникална архитектура и културно наследство. Впечатляващи площади, атрактивни заведения и ресторанти, уникални музеи, прекрасен плаж са само малка част от атракциите, които предлага той, така че посещението му си заслужава със сигурност. Барселона е и мястото, където може да се потопите в богатата гурме сцена на Испания и да посетите някои от най-известните забележителности в света – Саграда Фамилия, Парк Гуел и Ла Рамбла.

Нови предложения

От този сезон Бохемия предлага нови допълнителни услуги към програмата си на Коста Брава. Екскурзията до самобитните каталунски градчета Емпуриабрава и Бесалу и незабравимата фламенко вечер добавят още колорит и много спомени от почивката на Коста Брава.

Емпуриабрава e наричана често Испанската Венеция. Със своето уникално градоустройство тя се смята за едно от най – красивите места не само по крайбрежието Коста Брава, но и в цяла Испания. Градчето е изградено около мрежа от канали под формата на „изумрудена дантела“, дълги повече от 30 км, по които разходката с корабче е запомнящо се романтично преживяване.

Градчето Бесалу пък е отлично съхранен пример за архитектурата на средновековна Испания. Атмосферата между крепостните стени и старинните каменни сгради, както и разходката по романския мост над Река Флувия, отвеждат посетителя назад във времето и създават усещането, че човек е попаднал в приказка.

Любителите на испанската култура могат’ да се насладят и на една незабравима фламенко вечер в емблематичния ресторант „La Masia“ в градчето Тордера. Типична каталунска вечеря, придружена  с неограничено количество вино, впечатляващи изпълнения на местни певци, китаристи и танцьори и много настроение, очакват гостите на най-доброто фламенко-шоу на Коста Брава.

Не пропускайте възможността да разкриете красотата на Коста Брава и Барселона с  „Бохемия“. Разгледайте програмата ТУК! 

Сподели публикацията