София. Една от най-големите международни хотелски вериги ІntеrСоntіnеntаl Ноtеlѕ Grоuр (ІНG) събра генерални мениджъри и лидерския екип от Източна Европа в InterContinental Sofia за първи път след пандемията от Ковид-19. Специален гост на събитието беше Карин Шепaрд – управляващ директор на веригата за Европа, която откри конференцията заедно с Живко Иванов – директор Управление на активи в „Галакси Инвестмънт Груп“.

„Срещата с лидерския екип и Генералните мениджъри от Източна Европа  в хотел InterContinental Sofia беше истинско удоволствие, което си струваше усилията на всички участници. Екипът на хотела ни предостави истинско гостоприемство и грижа. Щастлива съм, че имахме възможността да обсъдим визията, страгегията и всички вълнуващи планове за бъдещото развитие на IHG, сподели Карин Шепард.

Живко Иванов от „Галакси Инвестмънт Груп“ коментира успехите на хотела и възможностите, които предоставя на своите гости. „Утвърден бизнес модел на компанията ни е да инвестира в проекти с потенциал, а InterContinental Sofia е точно такъв за България. Стъпването на бранда у нас предложи на туристите в страната ни петзвездни услуги на световно ниво, а само за 4 години хотелът в София се превърна в регионален център на веригата за Балканския полуостров и може да се похвали с цели 21 международни награди“, сподели той.

InterContinental Sofia, който е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), е собственост на водещата българска инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп. Той се намира в caмoтo cъpцe нa cтoлицaтa – пл. Hapoднo Събpaниe 4 и пpeдocтaвя спиращи дъxa глeдĸи ĸъм пл. „Cв. Aлeĸcaндъp Heвcĸи“ и Bитoшa планина. След постиженията си през последните години, сега обектът у нас получи и възможността да бъде домакин на знаковото събитие с международен мащаб и да привличайки в София най-добрите професионалисти от хотелския бизнес в региона.

IHG Hotels & Resorts е световна хотелска верига, чиято цел е да предоставя Истинско гостоприемство. Със семейство от 17 отделни хотелски марки и лоялната си програма IHG One Rewards, IHG има над 6,000 отворени хотела в целия свят и в повече от 100 държави.

Посетете сайта на компанията, за да научите повече за хотелите и начините за резервации и IHG One Rewards. За да научавате първи новините около IHG последвайте страниците в социалните канали – LinkedIn, Facebook иTwitter.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA