Slide
Slide

От октомври 2021 до април 2022 ще можете да се насладите на InterContinental75 в партньорство с Piper-Heidsieck Champagne и The Botanist Islay Dry Gin във Floret Restaurant and Bar

София. През последните 75 години InterContinental Hotels & Resorts се утвърди като символ на луксозните пътувания в световен мащаб. Тази година брандът празнува своя диамантен юбилей, заедно с гостите на повече от 130 хотела InterContinental® по света. До края на април 2022 ще можете да се насладите на специално създадения InterContinental75 коктейл, изкушаващи кулинарни предложения и ексклузивни пакети с нощувки в най-знаковите локации на бранда. Като част от кампанията и ангажимента на IHG® – Journey to Tomorrow, InterContinental Hotels & Resorts ще дари $ 75,000 на Water.org и ще помогне на близо 15,000 души да получат достъп до питейна вода.

Празнуваме със стил

Специално създаденият InterContinental75 коктейл вече се предлага в 130 InterContinental® хотела по света, сред които и InterContinental Sofia. Новата версия на добре познатия French 75, е създадена в партньорство с Piper-Heidsieck Champagne, носител на наградата „Най-добър производител на шампанско“ за 2021, и The Botanist Islay Dry Gin, ръчно направен джин от о-в Айлай, Шотландия. Коктейлът може да бъде направен и в безалкохолен, но също толкова празничен вариант, със Seedlip Distilled и продуктите на Fever Tree. Добавяйки и щипка от местните кулинарни традиции, екипът на Floret, знаковият ресторант на InterContinental Sofia, създаде изкушаващи ястия и десерти, които прекрасно допълват коктейлите и обещaват непотворимо кулинарно изживяване.

За мен е чест да отпразнувам този важен момент с нашите гости, собственици, парньори и колеги! InterContinental® е изключително важна част от моя професионален опит и през годините работа с бранда, наблюдавам непрекъснат стремеж към развитие в посока нови дестинации и преоткриване богатствата на местните традиции и култури. Горд съм на представлявам първият  InterContinental® хотел в България и смея да трърдя, че той следва същата тенденция на развитие като бранда на глобално нивосамо 3 години след отварянето, InterContinental Sofia е носител на някои от най-престижните награди в туристическата индустрия, сред които „Водещ хотел на България“ за 2019 и 2020. Тази година отвори врати нашият бутиков уелнес център и вече работим по следващия голям проект – откриването на още един невероятен ресторант през 2022.” – споделя г-н Анджело Зукала, Генерален мениджър на InterContinental Sofia.    

Икона на съвременния лукс

Брандът InterContinental е създаден от Хуан Трипе през 1946, основателят на Pan American Airways, със смелата амбиция да установи традиция в луксозните пътувания във всяка точка на света. Днес, с повече от 206 работещи хотела и още 70 с предстоящо откриване през следващите няколко години, тази амбиция продължава да расте. Като марка, InterContinental Hotels & Resorts, въплъщава изтънченост и дискретен лукс, като във всички свои хотели предоставя ненадминато обслужване, съвременни удобства и персонален подход. За InterContinental® най-големият успех е удовлетвореността на гостите, за това брандът предвижда специални VIP преимущества за най-лоялните от тях, ексклузивни Club InterContinental услуги и  програмата InterContinental Ambassador. За повече информация, посетете www.intercontinental.com, или следете профилите във Facebook: www.facebook.com/intercontinental и Instagram: www.instagram.com/intercontinental.

За повече информация за 75-тата годишнина на InterContinental®, посетете: intercontinental.com/75thanniversary 

За InterContinental Sofia:

Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата, InterContinental Sofia предлага неповторимо петзвездно изживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е отличен за Водещ хотел в България и Луксозен Бизнес Хотел на Източна Европа за 2019 и 2020. За повече информация и актуални оферти, посетете нашия уебсайт и ни последвайте във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube и Twitter.

За IHG Hotels & Resorts:

IHG Hotels & Resorts е водеща международна хотелска верига, която предоставя истинско гостоприемство за всеки гост. С повече от 16 бранда и IHG Rewards, една от най-развитите програми за лоялност в хотелската индустрия, IHG разполага с близо 6,000 хотела в над 100 страни, и още 1,800 в процес на изграждане.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията