Slide
Slide

Варна/Бургас. В последните два работни дни на отиващата си 2022 година министърът на туризма д-р Илин Димитров проведе неформални срещи с бизнеса във Варна и Бургас.

На чаша вино, с мисъл за свършеното през годината и с надеждата за една по-успешна за българския туризъм 2023 година министър Димитров и представители на основните местни туристически организации обмениха идеи и обсъдиха проблемите и предизвикателствата, с които са се сблъскали през последните месеци и по които предстои да работят през идните. Представителите на бранша изразиха удовлетворение от направеното до момента, отправиха своите препоръки и споделиха вижданията си по най-наболели и актуални въпроси.

Министър Димитров отчете свършеното през петте месеца на служебния кабинет и изрази готовността си да продължи да работи в името на каузата на българския туризъм. Сред приоритетите си той отново обърна внимание на активната, целенасочена и адекватна реклама на дестинацията по пазари. Той подчерта общата отговорност на всички – държавна власт и представители на сектора, да продължат да работят в синхрон за утвърждаването на имиджа на България, чрез изтъкване на добрите практики, показване на позитивни новини и активна работа на всеки един в неговото собствено поле.

В следващите месеци подобни неформални срещи с фокус върху туризма ще бъдат организирани и в останалите областни градове.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA