Варна. Над 150 утвърдени български и международни компании, които на повече от 250 щанда ще представят своите актуални предложения пред туристическия бранш от Северното и Южното Черноморие, ще се включат във форума Храни и напитки за туризма & ХОСТ индустрия – Лято 2023. На 19 април домакин на изданието ще бъде хотел Интернационал в Златни пясъци, а на 27 април събитието ще се реализира в хотел Дриймс Съни бийч в Слънчев бряг. Броят на участниците доближават предепидемичните нива. Сред тях са както фирми, традиционно участващи от първото издание на Храни и напитки за туризма& ХОСТ индустрия, така и такива, правещи своя дебют в представянето на ХОРЕКА линии и продукти пред туристическия сектор.

Plesio представя цялостни решения за ХоРеКа

Вече 19-години експозиционният форум Храни и напитки за туризма & ХОСТ индустрия се утвърждава като пълноценна и ефективна платформа, необходима и очаквана както от българския туристически бранш, така и от ХОРЕКА сектора в страната.

И тази година, през месец април, непосредствено преди старта на активния летен сезон, стратегически бизнес партньори ще се срещнат в желанието да допринесат за отличния имидж и успеха на българския туристически продукт. Посредством интензивни делови разговори, презентации на продукти и услуги, атрактивни кулинарни демонстрации, представяне на иновативни технологии и системи, компаниите от ХОРЕКА сектора ще дадат нови решения и атрактивни предложения, с които ще бъдат полезни на туристическите обекти – хотели, ресторанти, заведения, търговски компании.

Тенденциите в дигиталните разплащания, които ще помогнат на HoReCa бизнесите този сезон

Форумът Храни и напитки за туризма & ХОСТ индустрия отново ще докаже, че е бизнес пространство, даващо възможност за постигане на конкретни резултати – формиране на нови контакти, утвърждаване на устойчиви партньорства, обогатяване и надграждане на предлагания спектър продукти и услуги – като по този начин допринася за един по-успешен и по-качествен туристически сезон. Всичко това ще се случи в специфичната, уникална за събитието, атмосфера – интензивна работа, позитивен дух и изобилие от изкушаващи вкусове и аромати. 

Гостите на събитието ще могат да видят целия спектър на хранително-вкусовата индустрия – от най-големи световни брандове до специфични регионални производства, биохрани и бионапитки. Ще бъдат представени редица иновативни решения за ХОРЕКА бранша, благодарение на които българското туристическо хранене може да предостави високи стандарти и отлично качество на туристическия продукт. За да бъде  представена пълна палитра от продукти и услуги, необходими за функционирането на всеки съвременен туристически обект, своята дейност ще презентират и фирми от областите: хигиена, текстил, технологии, обзавеждане и оборудване, бизнес услуги и др.

Един месец остава до Къмпинг и Караванинг Експо 2023 в София

Участващите компании пристигат в Златни пясъци и Слънчев бряг специално подготвени за събитието, с впечатляващи предложения, тествани в най-големите световни изложения в ХОРЕКА сектора и адаптирани за спецификите и нуждите на българския туристически бранш.

Затова и тази година, форума Храни и напитки за туризма & ХОСТ индустрия, ще поощри тяхното старание и мотивация, връчвайки традиционните награди в категориите „Най-добър ХОРЕКА продукт“ и „Най-атрактивно представяне“. Отличените компании и продукти ще бъдат определени чрез анкетиране на всички гости от туристическия бранш, посетили събитието. 

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA