София. Българската B2B резервационна система за хотелско настаняване, трансфери и други услуги в цял свят – HotelsPoint, и B2B експертът по крузииCruiseGuru направиха впечатляваща презентация в София. Темата беше “Хотели, трансфери, круизи”. Като участие взе и представител на круизната компания Costa.

В събитието се включиха повече от 100 представители на туристически агенции от София, като повечето от тях споделиха, че „скоро не са присътвали на по-впечатляваща и ползотворна презентация“.

HotelsPoint предлага изключително конкурентни цени за хотелско настаняване в цял свят, като работи с повече от 45 глобални доставчика. През 2022 година сключва договор с най-големия от тях –Expedia Partner Group като по този начин става първата и единствена компания в България с подобен договор.

Матус Томасик, Costa Crociere: Вярвам в бъдещето на круизите, защото те ни дават шанс да имаме най-добрите преживяния в морето и на сушата

HotelsPoint стартира през 2018 година като част от “Ню Вилидж Турс” OOД, развиваща се туристическа компания с дългогодишен опит в бранша.

Платформата е разработена изцяло в България от екипа на HotelsPoint и не се базира на готови технологични решения. Използвани са най-модерните уеб технологии, чрез които работата с нея е максимално удобна.

HotelsPoint залага на собствен IT екип, безупречен съпорт и не на последно място изключително конкурентни цени.

В екипа на HotelsPoint работят млади и амбициозни професионалисти, които ще съдействат бързо и компетентно при всеки казус.

Резервацията през платформата става само с няколко стъпки и се потвърждава на момента. Може да бъде платена по банков път или с карта.

По време на презентацията Динко Тодоров (един от създателите на HotelsPoint) сподели за изключително добрата възможност за резервация през платформата на хотелско настаняване в Малдиви с включени трансфери и еко такси (green taxes). Наличностите са гарантирани, цените са в евро и не се влияят от курса на долара, не са необходими депозити, условията са гъвкави.

Освен хотелско настаняване, в HotelsPoint може да се резервират и различни комбинации на трансфери. Възможни са резервации на повече от 6000 трансфера в над 1000 дестинации.

Едно от важните неща, които Динко Тодоров сподели по време на презентацията, е че създават отдел Трансфери. По този начин евентуалните проблеми ще бъдат сведени до минимум.  

До месец ще бъде активна и следващата услуга на HotelsPoint – турове и забележителности в цял свят. През платформата ще има възможност да се резервират турове в различни точки на света, както и входни билети за забележителности и атракциони.

Динко Тодоров сподели: „Топ дестинациите, за които има най-голямо търсене и резервации, са най-вече екзотични като Дубай, Малдиви, Сейшели, Доминикана, Мексико и още, както и европейските столици. За лято 2023 очакваме резервации за Гърция, имаме много директни договори с хотелите, както и за Испания, Италия, България…“.

„До края на годината ще бъдат активни и останалите услуги, които ще могат да бъдат резервирани през HotelsPoint – коли под наем и медицински застраховки. Ще бъде направен редизайн и обновяване на системата. Освен това ще бъде създадено мобилно приложение за по-голямо удобство“, допълни Динко Тодоров.  

Презентацията завърши с теглене на награди, като печелившите ще ползват отстъпки при резервация на хотелско настаняване или круиз.

Събитието продължи с коктейл, където гостите имаха възможност да си направят забавни снимки на предварително подготвената „Фото Будка“.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA