София. Българският туроператор CruiseGuru заедно с круизната компания Costa и онлайн платформата Hotels Point представиха актуалните си предложения пред над 100 туристически агенти.

Това стана на специална презентация в зала „Моцарт“ на Гранд Хотел Милениум в София.

Диана Благоева и Никола Николов

Основателите на компанията Никола Николов и Диана Благоева разкриха новостите сред морските и речните круизи и запознаха своите партньори с новите си колеги, с които сформират истински шампионски круизен отбор, изграден от професионалисти. Гост на презентацията бе Матус Томасик – мениджър „Бизнес развитие за Централна Европа“ към Коста Крочиере.

През годините CruiseGuru се утвърди като успешна и водеща компания при круизните пътувания със своя богат опит и неизчерпаеми възможности, а днес се е насочила изцяло към B2B бизнеса и надгражда партньорствата си, придържайки се към най-високите стандарти в работата, с бързи и гъвкави решения, с обслужване, което е 24/7.
„Ние вярваме в дългосрочните партньорски отношения и обичаме това, което правим“, категоричен е Никола Николов.


Той, Диана, Ивалина и Ивелина представиха онлайн платформата, която е единствената в България за резервации на круизи в реално време.


„Нашите ексклузивни партньорства с едни от най-големите круизни компании в света дават възможност на клиентите и на партньорите ни да получат огромен избор и най-добрите круизни пътувания, най-добрите преживявания по вода и суша“, споделя Диана Благоева.

Екипът отчита истински бум в търсенията на морски круизи, но в портфолиото с предложения на българската компания, са включени и уникални пътувания по Дунав, Рейн, Сена, Амазонка, Елба и още много други реки в Европа и в цял свят.
Огромният интерес към круизите се дължи на това, че пътешествениците преоткриват преживяванията за всички възрастови групи, които модерните кораби предлагат. С едно пътуване туристите могат да се насладят на красотата на много дестинации, да получат много услуги. Оказва се, че за всеки пътник има подходящ кораб, а за всеки агент – добър комисион. B2B доставчикът на круизи разполага и с дългогодишен опит в авиацията, договорени цени за круизни пътници, гъвкави условия за инвидуални пътувания и групи.

Очаквайте ексклузивно интервю с Матус Томасик и информация за впечатляващото представяне на HotelsPoint

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA