Slide
Slide
Slide
Slide

Банско. Дюнери и бургери на корем си похапват най-малките гости на СПА Ризорт Св. Иван Рилски в Банско. Хотелът успешно разгръща своите тематични програми, като юли е обявен за Месец на детето. В разгара на лятото семействата се възползват от изгодните предложения, които включват безплатно настаняване на до две деца до 12-годишна възраст.

Анимационна програма е с фокус за допир с природата, включени са и много спортни активности – утринна водна гимнастика, детски кът, който е изнесен в парка на хотела, риболов на близкия язовир, вечерно шоу с пуканки, филми и детска дискотека, креативни игри и забавления. Комплексът предлага богата и разнообразна програма, която радва малките туристи, а и техните семейства по време на горещите юлски дни.

„Интересът към детската програма е много силен и се радвам, че все повече семейства оценяват уникалността на продукта на СПА Ризорт Св. Иван Рилски, на прекрасната природа и на чистия въздух в Банско, а и на възможността съвременните деца да израстват в здравословна среда – сред много грижи и забавления“, сподели пред Bgtourism.bg директорът на комплекса Димитър Колев.

Димитър Колев/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

На детския бюфет децата могат да открият любимите си пици и да си похапват колкото си поискат. Майсторите кулинари глезят своите гости с дюнери и бургери, които набързо приготвят пред очите на малчуганите. На разположение на всички туристи са и неустоимите предложения от домашната пекарна, научи още Bgtourism.bg. 

Димитър Колев: Духът на Банско е уникален, всеки гост трябва да го усети

Месецът на децата се провежда през юли тази година, за да позволи на повече деца да приключат училище и да се възползват от програмата и условията на хотела. Домакините очакват близо 1 500 деца, които заедно с родителите си да посетят комплекса и да се насладят на предложенията. 

Детският мастър шеф се радва на изключителен интерес и вече има много награди от Свети Иван Рилски Гастро Академия. В СПА центъра се предлагат процедури за деца с шоколад и цитрусови масла, което допринася за жизнеността и креативността на децата. 

Сподели публикацията