Slide
Slide

София. SunExpress, съвместно предприятие между Lufthansa и Turkish Airlines, ще изпълни първия си полет от международно летище София (SOF) до Анталия (AYT) през септември 2023 г. Авиокомпанията, която беше наградена заНай-добра авиокомпания за свободното време в Европаот Skytrax, ще предлага 2 полета седмично до Анталия до края на 2023 г.

„С най-добрата развлекателна авиокомпания в Европа, кой не би искал да се качи на тези полети до Анталия? Нашият оживен и разнообразен роден град предлага всичко, което прави една успешна ваканция: страхотно гостоприемство, завладяваща култура, кристалночиста вода, красиви плажове, отлична кухня и несравнимо съотношение цена-качество, казва Питър Глейд, търговски директор на SunExpress.

Анталия ще се обслужва с 2 седмични връзки всеки вторник и петък. От Анталия SunExpress също ще изпълнява 6 свързващи полета. Тези полети включват 4 вътрешни и 2 международни дестинации, включително Адана, Диарбекир, Газиантеп, Измир, Бейрут и Дубай.

За SunExpress

Създадена в Анталия през 1989 г. като съвместно предприятие на Turkish Airlines и Lufthansa, SunExpress действа като посланик на туризма между Турция и Европа със своя 30-годишен опит като авиокомпания насочена към дестинации за почивка. SunExpress лети до повече от 175 дестинации в 30 държави и превозва повече от 10 милиона пътници всяка година. Със своите централи в Анталия и Франкфурт и бази в Измир и Анкара, SunExpress има повече от 3500 служители и флот от 66 самолета. SunExpress е отличена катоНай-добрата авиокомпания за ваканция в Европа“ в последното глобално проучване на Skytrax. Можете да намерите подробна информация за SunExpress на www.SunExpress.com

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA