Slide
Slide

Интервю за Bgtourism.bg с Горян Върбанов, основател на Quendoo

– Здравейте, г-н Върбанов! Наскоро обявихте, че организирате уебинар с представител на Google Hotels, моля да припомните накратко какво представлява Google Hotels?
Google Hotels e част от Google Travel и е всъщност метасърч функционалност, чрез която хотелите могат да предлагат своите цени и да получават резервации. Интеграцията на Quendoo с Google Hotels предоставя възможност на хотелите да предложат своите хотели през Google Hotels, като при резервиране потребителите на Google се насочват към букинг енджина на хотели, а хотелът получава директна резервация без начисляване на комисионни.

– Относно уебинара, каква е целта му и защо Quendoo организира това събитие?
– Quendoo е официален партньор на Google Hotels от август 2023. Имаме над 200 хотела, които вече се възползват от тази интеграция и продават през този канал на дистрибуция. Според наша оценка все пак, този супер ефективен продукт на Google е по-скоро непознат в България и не се използва оптимално. След разговори с колегите от Google решихме, че би било наистина продуктивно, ако организираме уебинар, на който те самите да разкажат за продукта и да дадат съвети как най-ефективно българските хотелиери да се възползват от него. Както се казва информация от първа ръка.

– За кого е предназначен уебинара и как може да се регистрираш за него.
– Първо, да уточним, че уебинарът е напълно безплатен и всеки, който има интерес по темата може да се регистрира. Уебинарът ще се проведе чрез Zoom. За участие е необходима регистрация, която може да направи, като се последва линка по-долу. Уебинарът ще бъде насочен и изключително полезен по мое мнение за колегите ангажирани с маркетинг на хотела. Изрично помолих колегите от Google да споделят добри практики. Ние сме напълно наясно че в морето от функционалности, предлагани от Google, е доста трудно за колегите от маркетинга да настроят по най-добрия начин презентирането на даден хотел и напътствия и статистика от Google биха били наистина доста ценни.

– И последно, да напомним на аудиторията времето за провеждане на уебинара.
– Да, разбира се. Каним всички на 20 февруари, от 15.00 часа. Линкът за регистрация е следният: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_9Xj8DQaUQyW7j6SjagD2DA

Сподели публикацията