Slide
Slide

Добрич. Възпитаниците на ПГ по туризъм “П.К. Яворов” – град Добрич,  отново са сред отличниците на националното състезание по професии, което тази година се проведе в Албена.

Абитуриентът Венцислав Димитров от XII “A” клас получи награда за отлично презентиране на хотелски услуги. Той получи предложения за работа (договори) от едни от водещите компании в индустрията „Албена“ АД и “Грифид хотели”.

Наградиха победителите в Националното състезание по професии в сферата на туризма (снимки)

Висшите училища по туризъм и хранене също го приемат с предимство, съобщиха от училището му. От гимназията поздравяват Камелия Радева за подготовката на Венци Димитров.

Отлично се представи в националните състезания и Михаела Маринова, която получи награда за “Най-добър безглутенов хляб“. Това й донесе и 1000 евро ваучер за обучение в HRC кулинарна академия, както и ваучер за аквапарка в Албена. Тя е била подготвена от Даниела Аврамова.

ПГТ „П.К. Яворов“ – град Добрич, получи приз за цялостна организация на Национално състезание по професии от АУРХ.

”Огромно благодаря и дълбок поклон на всички от екипа на гимназията за всеотдайната им работа. Поздравявам своите колеги и ученици, които ни носят много поводи за гордост”, заяви директорът на гимназията Нели Апостолова.

Сподели публикацията