Slide
Slide

Русе. Форум „Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии“ ще се проведе на 12 май 2023 в гр. Русе като част от официалната програма на туристическото изложение „Уикенд туризъм“. Събитието се организира от Enterprise Europe Network – Русе към Бизнес център за подпомагане на МСП – Русе с подкрепата на Община Русе и ОП „Русе арт“.

Форумът цели да събере туроператори и туристически агенции, общини и туристически информационни центрове, музеи, изложбени зали, библиотеки, опери, театри, както и фирми, организации, експерти и други заинтересовани страни от туристическия бранш и креативните индустрии в България, давайки им възможност да се запознаят с най-новите тенденции в областта на дигитализацията на бизнеса, както и да установят полезни бизнес контакти със свои колеги и потенциални бъдещи партньори.

Участниците ще научат за дигитализацията и други актуални тенденции в сектора, ще се информират за възможностите за финансиране, ще получат практически съвети от топ експерти и ще имат възможност да обменят опит и идеи за нови начинания и да създадат нови партньорства.

Участието във Форум „Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии“ е безплатно, но изисква предварителна регистрация най-късно до 5 май 2023.

На сайта на Бизнес център за подпомагане на МСП има повече информация за събитието, програма и линк за регистрация.

Сподели публикацията