Slide
Slide
Велико Търново. От 20 до 23 април 2023 г. Велико Търново за 18-ти път е домакин на Международното изложение „Културен туризъм“. Специализираният форум се организира от Община Велико Търново в партньорство с Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и с подкрепата на Министерството на туризма.
Официалното откриване е от 11,00 часа на 20 април /четвъртък/ в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ в гр. Велико Търново, където са разположени и щандовете на изложителите.
Тази година участие вземат над 50 участници – общини, туристически компании, дипломатически мисии, туристически сдружения и производители.
Чрез специалната секция „Трапезица- истории за българския вкус“ международното изложение „Културен туризъм“ разширява своя обхват и тази година предоставя специални възможности за представяне на производители на традиционни регионални храни и напитки и за директни срещи между представителите на туристическия бранш и производители на качествени хранителни продукти.
Сподели публикацията