Снимки Emerald Travel
Slide
Slide
Slide
Slide
София. „Емералд Травел“ стартира успешно своите автобусни и самолетни програми до Турция. Стотици туристи на водещия туроператор вече се радват на най-добрите условия за почивка в Средиземноморска и Егейска Турция.

И този сезон „Емералд Травел“ предоставя чудесна и изключително богата селекция от хотели, която дава възможност на сънародниците ни най-добри цени да се насладят на шампионски ол инклузив сред гостоприемството на южната ни съседка.

„Емералд Травел“ ще осъществява чартърните самолетни почивки до Анталия от всички големи български летища. Полетите от София започнаха на 30 април и са планирани да се осъществят всеки вторник, петък и неделя. Полетите от Варна и Бургас ще бъдат съответно от 25 август и 1 септември. Предстои туроператорът да обяви и програмата си с полети от Пловдив. Многобройни ще бъдат полетите на туроператора и до егейските курорти – Бодрум, Мармарис, Фетие, Кушадасъ, Дидим, Чешме.
„След като открихме сезона на летните почивки в нашата южна съседка с първия ни автобус до Егейска Турция, сега дадохме начало и на самолетните ваканции за ЛЯТО 2023 с първия ни чартър до слънчевата Турска Ривиера! Изпратихме пълен самолет с усмихнати туристи, а с тях са и група наши колеги, с които заедно ще проведем традиционния ни инфотур в Анталия!
Предстоят ни усилена работа и вдъхновяващи емоции. Лично ще посетим и ще научим нови детайли за голям брой хотели в курортите Алания, Кемер, Лара, Сиде и Белек. За „Емералд Травел“ на първо място стои щастието на нашите туристи! А най-важното условие за това е винаги да им предоставяме възможност за информиран избор на мечтаната почивка!
Нашите чартърни самолетни програми за Анталия на цени без конкуренция можете да разгледате тук.“, съобщиха от компанията.
Сподели публикацията