Slide
Slide
Slide
Slide

 

Дубай. Започна XXX юбилейно издание на международното туристическо изложение Arabian Travel Market-ATM 2023 в Дубай. Форумът се провежда от 1 до 4 май, а участието на страната ни е организирано от Министерство на туризма. България се представя с рекламен щанд на площ от 60 кв. м.

Изложението е най-значимото събитие в сферата на туризма в региона на Близкия Изток и Северна Африка. Участниците тази година са над 2000 от 150 държави, а ежегодно експото събира над 40 000 професионалисти от туристическата индустрия от света в Dubai International Convention and Exhibition Centre (DICEC).

В настоящото изложение, наред с Министерство на туризма, на информационния щанд на България участват като съизложители: Ориндж Тур ООД, Интернешънъл лейжър Проджектс ЕООД, Ориндж трансферс ООД, Емона 2000 ЕООД, Уин Травъл ЕООД.

Посетителите от пазар ОАЕ се интересуват от комбиниран туристически продукт, съчетаващ културно-исторически туризъм със еко туризъм, както и city breaks, шопинг, зимен туризъм, СПА и уелнес туризъм и др., съобщиха за Bgtourism.bg от Министерството на туризма.
При избора на дестинация за почивка туристите на пазар ОАЕ търсят: безопасност, съхранена природа и зелените пейзажи, заедно с по-ниски температури в сравнение с горещините на тяхна територия, преживявания, подходящи за цялото семейство.

В Дубай са представители на водещи туроператори от България, които в следващите дни ще имат срещи на изложението с партньори, за да предложат нови и интересни програми на родните ни туристи до екзотични дестинации.

Сподели публикацията