Slide
Slide

Туроператорът очаква значителен ръст в броя на своите туристи през сезон 2023

София. Лидерът в изходящия туризъм Емералд Травел, представи програмите си за сезон 2023 с впечатляваща презентация на Международното изложение Ваканция и Спа Експо в София.

Екипът от туристически експерти на туроператора показа актуалните трендове при почивките и екскурзиите за най-предпочитаните от туристите дестинации в своето специализирано портфолио – Турция, Египет, Тунис, Северен Кипър, о. Мавриций, о. Санторини.

Министърът на туризма д-р Илин Димитров поздрави семейство Хитови и им пожела успешна година

Като един от водещите туроператори в страната, Емералд Травел прогнозира сериозен ръст на почиващите тази година в сравнение с 2022 – Анталия 21.04%, Бодрум 8.06%, Фетие 47.20%, Кушадасъ 11,21%, Мармарис 19.07%, Санторини 43.31%, Хургада 27.95%, Шарм ел-Шейх 26.07% и рекордните 124.05% за Тунис и 91.90% за о. Мавриций.

Основно предимство на Емералд Травел са собствените вериги чартърни полети до ТОП курортите в Средиземноморска и Егейска Турция с многобройни седмични полети, които това лято ще се изпълняват от четирите основни български летища – София, Варна, Бургас и Пловдив. Поради големия интерес на своите туристи, туроператорът ще увеличи и броя на чартърите си до Египет и Тунис.

Друга привилегия на агенцията е най-богатото портфолио от хотели, с което разполага за всички дестинации, като голяма част от най-реномираните хотели са с изключителен ексклузивитет и единствено предлагани на българския пазар от Емералд Травел, а на изложението в Интер Експо Център бяха представени целия 78 от тях.

Благодарение на доверените си партньори от чужбина, туроператорът осигурява на своите туристи и високо професионално ниво на обслужване на място в курортите, като тяхното спокойствие е гарантирано от представители с български език, които са на разположение през цялото време.

Атрактивната презентация на Емералд Травел, наситена с красота и екзотика, предизвика истински празник за сетивата в пълната с публика и преливаща от емоции зала, а сред гостите бяха колеги от туристическия бранш, чуждестранните партньори на туроператора, ученици от Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ – В. Търново и любимата на всички поп звезда Поли Генова.

Програмите на Емералд Травел за почивки и екскурзии през 2023 можете да видите ТУК

Сподели публикацията