Slide
Slide

Пренасяне у дома в Карибите, трансатлантически пътувания и нови дестинации в Средиземно море и Адриатическо море

Emerald Cruises разкриха новата си колекция от океански круизни маршрути с яхта за 2023 и 2024 г. Гостите, плаващи с тези нови пътувания, ще могат да се насладят на луксозен круиз на борда на Emerald Azzurra и Emerald Sakara, който трябва да дебютира през август 2023 г. Акцентите сред тези круизи включват карибски и централноамерикански круизи, трансатлантически пътувания и нови пристанища круизни маршрути на луксозна яхта през Средиземно море и Адриатическо море.

Новите допълнения към програмата за 2023/24 г. включват:

Карибски и централноамерикански круизи

Emerald Cruises ще отплават до петнадесет нови острова и държави, като Emerald Azzurra и Emerald Sakara ще бъде на Карибите през зимата на 2023 и 2024 г.

Дом на очарователния кораб ще бъдат пристанища в Централна Америка и гледки от картички на Карибските острови, гостите ще се насладят на перфектни плажове из Вирджинските острови, Западна Индия и Карибско море; потопете се в местния живот в Колумбия; и се впуснете в тропическите гори на Коста Рика.

Новите пристанища включват културния град на Колумбия, Картахена, с стените на Стария град и сградите от колониалната епоха; оживената столица на Антигуа Сейнт Джонс, обградена от плаж идилии; грапавите скали и гъсти гори на Terre-de-Haute, с неговите рифове, идеални за гмуркачи и гмуркачи с шнорхел; и Исла Тортуга, или „Островът на костенурките“, необитаем остров с изобилие от морски живот, като риба ангел, скатове и морски костенурки.

19-дневният Discover Southern Caribbean & Central America отплава от Бриджтън до остров Мейро, Kralendijk, Oranjestad, Cabo de la Vela, Santa Marta, Cartagena, San Blas Islands, Lemon Cay, Fuerte Амадор, остров Сан Хосе, национален парк Дариен, остров Себако, Голфито, Кепос, Куру, остров Тортуга и Пунтаренас.

Трансатлантически одисеи

Следвайте маршрутите на трансатлантическите изследователи, докато се наслаждавате на луксозното изживяване на борда на Emerald Круизни яхти. Акценти от трите маршрута за пресичане на океана включват продължителен престой в Лисабон, където гостите могат да се насладят на криволичещите калдъръмени алеи, да се повозят на емблематичната трамвайна мрежа на града или да опитат пастелни де ната в слънчеви тераси. В Пуерто Рико, цветният стар град на Сан Хуан, исторически руини на крепост и красиво бяло плажовете обещават уникално изживяване. Докато прекосяват Атлантическия океан, луксозните яхти ще превозват само 100 бр гости в 50 луксозни каюти и апартаменти – от които над 88% разполагат с балкон. Идеален е и за улов на любимата си книга и филми. Изработеният по поръчка кораб разполага с разнообразие от зашеметяващо обзаведени обществени зони, включително воден басейн в инфинити стил, уелнес център с инфрачервена сауна. Трансатлантически voyage предоставя възможност да се отпуснете и презаредите, като създадете свой собствен перфектен ден.

Нови пристанища в Средиземно море

Посетете пет хипнотизиращи средиземноморски страни в едно обляно от слънце пътуване през този чисто нов и разширен Европейско-океански маршрут. Продължителните пътувания ще водят гостите от бреговете на Южна Италия до безупречни плажове и крайбрежни градове в Испания и до португалски площади, пълни с оживени кафенета. Сред новите дестинации са заливите на Сардиния, тропическите Балеарски острови, мароканското бижу Казабланка, Гибралтар и Канарските острови. С 18-дневен океански круиз преоткривате Западното Средиземноморие и Мароко. Качвате се от Санта Крус де Тенерифе и плавате до Аресифе, Казабланка, Гибралтар, Мотрил, Картахена, Ибиса, Маон, Бонифачо, Чивитавекия (Рим), Италия, Соренто, Амалфи, Гаета, Порто Черво, Сардиния, Бонифачо, Франция и Порто Санто. Всички заминавания включват трансфери, круизите, както е посочено, всички бакшиши и бакшиши, WiFi, всички ястия на борда, напитки по време на хранене, както и селекция от включени екскурзии и преживявания с опитни местни водачи. За повече информация или резервация, моля, посетете https://www.emeraldcruises.eu или посетете вашия местен туристически център агент.

Сподели публикацията