Slide
Slide

Варна. Новият брой на списанието на Bgtourism.bg – Destinations – ultimate guide for your holiday, вече е във ВИП салоните на морските ни летища. Всички пътници, които имат достъп до ВИП зоните на летищата във Варна и Бургас, чийто концесионер е „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, вече имат възможност да разгледат книжното издание в комфортна обстановка докато очакват своя полет.

Пловдив е на корицата на новия брой на списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday

Пътниците ще получат интересна и актуална информация за възможностите за туризъм в България, ще се срещнат с едни от най-авторитетните личности в областта на хотелиерството, авиацията, туроператорството и други области на туризма (съдържанието може да разгледате тук). Интересни публикации ще ги отведат не само до едни от най-атрактивните дестинации у нас, но и в чужбина.  

Интересът към списанието е огромен! Потребители и хотелиери от цялата страна вече направиха абонамент, а през следващата седмица изданието ще се появи и в търговската мрежа в България чрез разпространителите на „Български пощи“. Онлайн абонамент читателите ни могат да направят ТУК или в клоновете на „Български пощи“ – каталожният номер е 1300. Пътешествениците, които ползват ВИП и бизнес салоните на летището в София също имат възможност да разгледат списанието докато чакат полета си.

Сподели публикацията