Над 100 000 продадени билета отчитат от Делфинариума за първите осем месеца на годината

Варна. Делфинариумът във Варна получи Сертификат за отлични постижения и заслуги от британската туристическа организация Tripper Travel Guide.
Признанието нарежда атракцията сред топ забележителностите на град Варна и ще бъде препоръчвана за посещение на всички настоящи и бъдещи посетители на града!
Онлайн платформата препоръчва Варна като фантастична дестинация за семейна или морска ваканция. По време на своята визита гостите могат да се насладят на чудесната програма с делфини. Входът за възрастни до 15 септември е 30 лева, а за деца от 2 до 12 г. – 24 лева. От 16 септември цените съответно са 24 лева за възрастен и 17 лева за деца. За първите осем месеца на годината атракцията в морската ни столица отчита над 100 000 продадени билета.
„Пътешествениците могат да преоткрият богатата история на града, като посетят атракции като Варненския археологически музей и се насладят на изпълнени със забавления приключения на открито в Морската градина, което превръща Варна в идеална дестинация за незабравима семейна ваканция“, споделят от Tripper Travel Guide, препоръчвайки на гостите да посетят Делфинариума.
Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA