Slide
Slide
Slide
Slide

Скъпи приятели и читатели на Bgtourism.bg, добре дошли в 2024 година! Да я приветстваме с надежда за здраве и вяра за по-добри и мирни дни!

Екипът на специализираната ни медийна група в областта на туризма, включваща Национална информационна агенция Bgtourism.bg, списание Destinations – ultimate guide for your holidayтематичната медия Spatourism.bg и онлайн платформата за работни места в туризма Jobs.Bgtourism.bg Ви пожелава здравето, късметът и успехът да бъдат ваши неизменни спътници през цялата 2024 година! Нека тя да Ви срещне с нови и добри приятели и да Ви отведе до мечтани дестинации!

Благодарим ви, че и през 2023 г. разчитахте на нас, за да бъдете коректно информирани – избрахте Bgtourism.bg да бъде ваш основен и ежедневен източник за новините в туризма! Благодарим ви за вярата, за разбирането, за обратната връзка, за многобройните благодарности, които ни изпратихте, че сме Ви били полезни! Вярваме, че ще бъдете с нас и през новата година. Заедно ще продължим да вървим напред!

Нека да си пожелаем сбъднати надежди и по-добри времена за българския туризъм и за българските туристи, които обичат да пътуват – да преоткриват своята родина и най-красивите места по света!

Сподели публикацията